Plats / Main dishes

La charbonnade "300gr/pers" (boeuf, porc, poulet) min 2 pers           45 CHF

*Grilled meat on coal "300gr/each" (beef, pork, chicken) for 2 people minimum

La fondue Bourguignonne "300gr/pers" (boeuf, porc, poulet) min 2 pers   45 CHF

*Fried meat in oil "300gr/each" (beef, pork, chicken) for 2 people minimum

Entrecôte de Boeuf vache d’Hérens "300g" sur pierre, frites Belges     43 CHF

*Beef Rib steak Hérens "300g" on hot rock, Belgian fries

Rumsteak de boeuf "220g" sur pierre, frites Belges      39 CHF

*Beef rump steak of beef "220g" on hot rock, Belgian fries

Filet pur de boeuf "200g" sur pierre, frites Belges      44 CHF

*Pure beef filet "200g" on hot rock, Belgian fries

*Provenance des viandes : Bœuf : Suisse, Irlande, Amérique du sud

Porc : Suisse, Allemagne/ Volaille : Suisse, Amérique du sud

Meat from :  Beef: Switzerland, Ireland,  South America/ Pork: Switzerland, Germany


Chicken: Switzerland, South America

*Merci de bien vouloir nous informer si vous souffrez d’une quelconque allergie ou intolérance alimentaire, notre équipe vous orientera en conséquence

Pâtes

Cannelloni ricotta et brocoli sauce Aurore gratiné au parmesan     26 CHF

*Cannelloni ricotta and broccoli, Aurore sauce gratinated with parmesan

Gratin de pâtes au jambon fumé et mozarella      24 CHF

*roasted pasta smoked ham and mozarella

Udons aux scampis sauce Thaï au curry vert, citronnelle et lait de coco    32 CHF

*Noddles shrimps with green curry, thaï sauce, lemon and coco milk


Suggestions

 * La véritable "Glareyarde du Valais", bouillon à la queue de boeuf, légumes et vin rouge, salade mêlée, sauces, accompagnement au choix,

    min 2 personnes et commande minimum 24 heures à l'avance.                           49 CHF

*The true "Glareyarde from Valais" oxtail and vegetables and red wine broth, sauces, side dishes of your choice, 2 people minimum and minimum order 24 hours in advance.

 * Carpaccio de thon rouge, mousse de raifort, roquette         19 CHF

*Red tuna carpaccio, horseradish mousse, arugula

*Souris d'agneau cuit à basse température fumé au foin en salle     45 CHF

* Lamb shank cooked at low temperature burned with hay indoors

  *Cheese Burger "black Angus", fromage d'alpage, sauce barbecue, frites      26 CHF

* "Black Angus" cheese burger, Alpine cheese, barbecue sauce with fries

     

Voyez nos desserts ici